Töötutele pakutakse Haaberstis heakorratöid

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töötud heakorratöödel.
Töötud heakorratöödel. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Haabersti linnaosavalitsus pakub teotahtelistele töötutele heakorratööd sotsiaalsetel töökohtadel.


Töökohad on mõeldud töötutele, kes on olnud elanikeregistri andmetel vähemalt aasta Tallinna elanikud ja vähemalt ühe kuu Töötukassas arvel.

Haabersti linnaosa vanema Marek Jürgensoni sõnul loodi 2011. aasta veebruaris linnaosavalitsuse haldusosakonna juurde sotsiaalsed töökohad, kus 2011. aastal töötas 26 inimest.

«Tööülesanneteks on lumetõrjetööd, parkide hooldus, prügi koristamine haljasaladelt, võsaraie, mängu- ja spordiväljakute hooldus, lehtede riisumine, pargipinkide värvimine ning liivakastides liiva vahetamine, liumägede, liivakastide ja muude objektide värvimine,» ütles Jürgenson.

Inimesel on õigus töötada sotsiaalsel töökohal kolme aasta jooksul kuni 12 kuud. Sotsiaalsel töökohal töötamiseks sõlmitakse tähtajaline tööleping 6–12 kuuks. Teotahtelisi töötuid oodatakse endast märku andma Haabersti linnaosavalitsusse aadressil Ehitajate tee 109a või telefonil 6 404 851.
Töötukassa andmetel on Haaberstis 1. jaanuari seisuga 953 registreeritud töötut.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles