Luus: Õismäe tiigiäärne on sügisest saati räämas kui prügila

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prügi Õismäe tiigi ümbruses.
Prügi Õismäe tiigi ümbruses. Foto: IRL

Tallinna linnavoliniku ja Haabersti halduskogu liikme Andres Luusi (IRL) sõnul pole Haabersti linnaosavalitsus suutnud tänaseni minema toimetada Õismäe tiigi äärest kokku kogutud puulehti ja muud prügi, mis seisab seal juba eelmise aasta sügisest.


Luusi sõnul armastavad paljud Haabersti elanikud võtta uut aastat vastu Õismäe tiigi ääres koos oma peredega. «Sel aastal tabas neid aga ebameeldiv üllatus, kui uut aastat tuli vastu võtta keset tiigi ääres laiuvaid prügikuhjasid. Selliseid prahihunnikuid on ümber tiigi vähemalt 20 tükki. Kauaaegse Haabersti elanikuna tõstatan järgmisel halduskogu istungil küsimused, miks pole linnaosavalitsus tänaseni suutnud sügisest prahti ära koristada ning kas tõesti napib linnal elementaarseteks heakorratöödeks raha,» lausus Luus.

«Võrreldes 2007. aastaga on linnaeelarves Haabersti linnaosavalitsusele heakorraks eraldatud rahalised vahendid vähenenud kolmandiku võrra. Sama perioodi jooksul on aga linn tõstnud näiteks propagandakulusid üle seitsme korra. Kahju, et Tallinna linn on jõudnud pikaaegse Keskerakonna võimuloleku ajaga sinnamaani, kus linn ei suuda isegi elementaarset heakorda enam tagada,» lisas linnavolinik.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles