Tallinn korraldas taksojuhtidele infopäeva

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taksod lennujaama juures ootamas.
Taksod lennujaama juures ootamas. Foto: Peeter Langovits

Linnavalitsus viis täna Tallinna Lauluväljaku ruumides läbi taksojuhtidele suunatud infopäeva, kus otsiti lahendusi Tallinna taksoteenuse parendamiseks.


Abilinnapea Jaanus Mutli sõnul oli ürituse eesmärgiks koostöö parandamine linna ning linlaste ja linna külaliste jaoks olulise teenuse - taksoteenuse osutajate vahel. «Arutasime koos taksoteenuse osutajatega, kuidas tõsta taksoteenuse kvaliteeti ning millised on võimalused linnavalitsuse ja taksojuhtide koostöö parandamiseks,» lausus Mutli.

Ta lisas, et linnavalitsuse ja taksojuhtide vahel ei käi sõda, hoolimata sellest et meedia vahendusel võib asjast selline mulje jääda. «Tegelikkus on see, et linna tegevus taksonduses on kantud vaid ühestainsast ideest - parem taksoteenuse kvaliteet kõigile, tänu millele paraneb ka linna maine nii linnaelanike kui ka linna külaliste silmis,» kinnitas abilinnapea.

Mutli sõnul on käesoleva aasta üheks oluliseks eesmärgiks saada korda taksoveolubade ja sõidukikaartidega seonduv. Samuti on kavas tõhustada taksokontrolli, mida on linnapildis rohkem juba ka näha. «Linn üritab omalt poolt parandada olukorda taksonduses läbi seadusandluse ja on teinud vastavad ettepanekud riigile ühistranspordiseaduse ja teiste õigusaktide muutmiseks. Kindlasti tuleb oluliseks pidada koostööd Maksu- ja Tolliametiga, kes on üheks selle aasta prioriteediks võtnud transpordivaldkonna, sh taksonduse, kontrollimise,» rääkis Mutli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles