Tallinna lennujaamale tehti pommiähvardus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Airi lennuk Tallinna lennujaamas.
Estonian Airi lennuk Tallinna lennujaamas. Foto: Küllike Rooväli

Tallinna lennujaamale tehti täna pärastlõunal pommiähvardus, kuid lennuliiklus sellest häiritud ei olnud ning terminalist inimesi ei evakueeritud. Teade osutus valehäireks.

Päästeametist kinnitati, et teade pommiähvardusest lennujaamale saabus kell 13.01, kohale sõitsid demineerijad, neli päästemeeskonda ja lisaks operatiivkorrapidaja. Kohal on ka kiirabi ja politsei.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Helin Vaher ütles Postimehele, et häirekeskusele helistas mees, kes ütles, et kell 15 Tallinnast väljuvale lennukile mineva naisterahva kotis on pomm.

Tallinna lennujaama pressiesindaja Lauri Linnamäe täpsustas, et tegu oli Hurghada lennuga.

Politsei sai kiiresti teada nii helistanud mehe kui kõnealuse naise isikud ning asus kontrollima info paikapidavust.

Kell 14.39 teatas Vaher, et naise pagas kontrolliti läbi, pommi sealt ei leitud ning sündmus on praeguseks politsei poolt lõpetatud. Lõuna prefektuur alustas kriminaalmenetlust vastavalt karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis puudutab avaliku korra rasket rikkumist lõhkeseadeldisega ähvardades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles