Mupo on algatanud Tallinnas lume ja jää tõttu 124 menetlust

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jääpurikate eemaldamine maja katuselt ja vihmaveetorudelt aadressil Viru tn. 24, Tallinn.
Jääpurikate eemaldamine maja katuselt ja vihmaveetorudelt aadressil Viru tn. 24, Tallinn. Foto: TOOMAS HUIK/PM/SCANPIX BALTICS

Tallinna munitsipaalpolitsei (mupo) on alates talve algusest algatanud katustelt koristamata lume ja jääpurikate ning libedate kõnniteede tõttu 124 menetlust.

Eemaldamata jääpurikate osas on alustatud 119 menetlust, millest praeguseks on lõpule viidud kuus ja trahvisumma on kokku 450 eurot, ütles mupo pressiesindaja BNS-ile. Libedate kõnniteede osas on alustatud viis menetlust, millest hetkel on lõpule viidud üks menetlus.

Mupo ametnikud võtavad rikkumise fikseerimisel ühendust ehitise või kinnistu omanikuga. Samas selgub mupo pressiesindaja sõnul tihti, et katuselt on lume eemaldamise teenus juba tellitud. Samuti võetakse ehitise või kinnistu omanikuga ühendust, kui tegemist on libedusega kõnniteel ning antakse omanikule võimalus puudujääk esimesel võimalusel kõrvaldada.

Menetlus alustatakse juhul, kui ametnike meeldetuletus või hoiatus tulemust ei too ning kinnistu või ehitise omanik ei võta puuduse kõrvaldamiseks midagi ette ja rikkumine jätkub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles