Südalinna kõnnitee on endiselt puhastamata

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna südalinnas on kõnniteelõik, mida pole kuude kaupa puhastatud.


Postimees.ee kirjutas 12. detsembril kummalisest teelõigust Tallinna südalinnas Tartu maantee ja Kivisilla tänava nurgal. Justkui oleks tegemist kõnniteega, aga seal pargivad autod ning seda ei puhastata lumest. Jalakäijad pidid toona sumpama üle pahkluu ulatuvas püdelas lumepudrus.

Tänaseks on olukord muutunud niipalju, et soojad ilmad on lumekihti vähendanud. Samuti on linnaametnikud kindlaks teinud, et tegemist on tõepoolest kõnniteega, mida keegi peaks puhastama.

Linnavolinik Tarmo Kruusimäe esitas volikogus kõnealuse tänavajupi kohta arupärimise abilinnapea Kalle Klandorfile ja küsis muuhulgas, kas tegemist on kõnniteega ja mis põhjusel tee puhastamata on. Klandorf kinnitas, et tegemist on kõnniteega.

Teisele küsimusele vastas abilinnapea, et Tallinna heakorra eeskirja järgi peab kõnnitee puhastamise korraldama teega külgneva kinnistu omanik. «Vastavalt Tallinna munitsipaalpolitseist saadud informatsioonile ei ole varem nimetatud kõnnitee osas kaebusi esitatud. Tartu mnt 13 kinnistu omanik on Eestis mitteregistreeritud äriühing, kelle kontaktide otsimisega munitsipaalpolitsei tegeleb,» selgitas Klandorf oma vastuses.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles