Sotsid nõuavad Tallinnalt propagandakulude vähendamist

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnavalitsuse ajaleht Pealinn.
Linnavalitsuse ajaleht Pealinn. Foto: Uwe Gnadenteich

Sotsiaaldemokraadid nõuavad keskerakondlikult Tallinna linnavalitsuselt kiiremas korras ülisuure propagandaeelarve olulist vähendamist ja suurema tähelepanu osutamist hätta sattunud lastega peredele.


Tallinna sotsiaaldemokraatide esimehe Jaak Juske sõnul on keskerakondlik linnavõim põhjendanud 50 miljoni kroonini ulatuvat propagandaeelarvet vajadusega inimesi raskel ajal informeerida.

«See väide ei kannata mitte mingisugust kriitikat. Pealinna meediakulud kasvasid hüppeliselt juba enne majanduskriisi algust. Ka on raske mõista, kuidas aitab tallinlaste infonälga rahuldada ühes lehenumbris linnaosavanemast viie foto avaldamine. Pigem on linnajuhtide kasvav poliitedevus seotud lähenevate kohalike valimistega,» märkis Juske.

«Ka pole ajalehe Vesti Dnja sulgemine Keskerakonnale väga suur hoop. On ju tunduvalt odavam promoda partei saavutusi Tallinnas maksumaksjate raha eest ilmuvas kümnes linnaosalehes,» lisas ta.

Sotsiaaldemokraatide ettepaneku kohaselt tuleb pealinna propagandaeelarve vähendada miinimumini ja suunata kogu vabanev raha raskel ajal hätta sattunud lastega perede toetamisele. «Need pered on jäänud Tallinna abipaketis selgelt vaeslapse ossa,» lisas Juske.

Tallinna linna avalike suhete projekti- ja palgakulud ulatuvad sel aastal 50 miljoni kroonini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles