Tallinna jõulutervitusele kulus üle 80 000 euro

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader Tallinna linnavalitsuse jõulutervitusest.
Kaader Tallinna linnavalitsuse jõulutervitusest. Foto: Kaader klipist

Kui Tallinna linnavalitsuse jõulu- ja uusaastatervituse tootmine maksis üle 32 000 euro, siis selle esitamine erakanalites maksis lisaks veel ligi 50 800 eurot.

Tallinna linnavalitsuse jõulu- ja uusaastatervituse «Ainult heast» tootmine maksis 32 083 eurot, kirjutab Õhtuleht.

Hoopis rohkem maksis aga tervituste esitamine erakanalites (Kanal 2, TV3, TV6, PBK ja REN): kokku orienteeruvalt 50 800 eurot, eetriaja täpne maksumus selgub pärast arvete esitamist. Tallinna Televisioon edastas klippi tasuta.

Õhtuleht küsis klipi kohta arvamust ka ekspertidelt ning üks anonüümsust palunud tõsine filmi- ja teletegija olevat muutunud linnavalitsuse klippi nähes morniks: «Sellise video saab kasumlikult teha 5000 euroga, okei, paremal juhul õnnestuks ehk 10 000 kah küsida, kui maksjal raha on ja pakkumine hästi sõnastatud. 32 000 eurot on üüratu summa, suurfirmad tellisid enne masu sellise raha eest sisuliselt mainekujunduslikke lühifilme.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles