Turvafirma hoidis Tallinnas ära veljevarguse

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rüüstatud auto.
Rüüstatud auto. Foto: G4S

Ööl vastu tänast Tallinnas ühe sõiduauto valuvelgi varastada üritanud noormehe plaanid lõi segi G4Si patrullekipaaži sekkumine, mistõttu varas oli sunnitud oma tegutsemise pooleli jätma.


Kella poole nelja paiku öösel äratas Põhja-Tallinna piirkonnas töötava patrullekipaaži tähelepanu puuklotsidel seisev ratasteta sõiduauto, mille kõrval olid maas mutrid ja kilekott, teatas ettevõtte pressiesindaja.

Varas oli enne G4Si turvatöötaja sekkumist jõudnud ära võtta kaks kõrvalistuja poolset ratast. Kilekotis olid tööriistad ning veel mõned puuklotsid, mis olid ilmselt mõeldud juhipoolse külje rataste jaoks.

Turvatöötaja informeeris sündmusest kohe G4Si juhtimiskeskust ja politseid. Ümbruskonnas ringi vaadates leidis turvatöötaja kõrvalasuva hoone tagant kaks varastatud valuvelgedel rehvi ja nägi eemal tänaval tumedas jopes ja heledates pükstes noormeest, kes turvatöötajat märgates kiiresti minema jooksis. Tänavalt hoovide kaudu põgenenud kahtlusalust tabada ei õnnestunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles