Pakane tekitab Tallinna ühissõidukitele probleeme

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumesadu ja ummikud Tallinna kesklinnas.
Lumesadu ja ummikud Tallinna kesklinnas. Foto: Mihkel Maripuu

Viimastel päevadel ligi 20 miinuskraadini langenud õhutemperatuurid tekitavad Tallinna ühissõidukitele probleeme, kuid probleemiks on ka seletamatutel põhjustel tekkivad suured liiklusummikud.

«Suurem külm tekitab ka tavalisest rohkem häireid. Talvistes oludes on ka ühissõidukitel tehniliselt raskem töötada,» ütles AS Tallinna Linnatranspordi pressiesindaja Sirje Roht.

Rohti sõnul on häiritud busside, trammide ja trollide uste töö ning tõsisema külmaga saavad küttesüsteemid suurema koormuse ja bussidel tekib rohkem liinil asendamise vajadusi, mis omakorda tekitavad graafikusse häireid.

«Samas on linnas erinevates piirkondades nähtava põhjuseta tekkivad ummikud ka meile küsimuseks, sest teed on lahti, tuisku ei ole ja lund ei saja,» ütles Roht. Võimalik seletus sellele võib olla juba pühade-eelse liikluskoormuse kasv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles