Aastavahetuse pidu toimub Vabaduse platsil

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinlased on aastavahetuse ilutulestikku juba aastaid Vabaduse väljakule vaatama tulnud
Tallinlased on aastavahetuse ilutulestikku juba aastaid Vabaduse väljakule vaatama tulnud Foto: Peeter Langovits

Sel aastavahetusel toimub Tallinnas Vabaduse platsil mitmete esinejatega suur aastavahetuse pidu «Võtame vabbbalt» , mis tipneb keskööl seitse minutit kestva ilutulestikuga.

Pidu algab 31. detsembril kell 22.30, esinevad ansambel Swingers, Tanja Mihhailova, Birgit Õigemeel ja Mikk Saar, teatas ürituse korraldaja kesklinna valitsus. Suurelt ekraanilt näeb videotervitusi tuntud inimestelt.

Keskööl saab alguse seitsmeminutiline ilutulestik, kus uhkeimad raketid lendavad kuni 180 meetri kõrgusele. Seejärel saab sõna tervituseks Tallinna Kesklinna vanem Mihhail Korb. Pidu jätkub ansambli Ska Faktor saatel kuni kella 1.30-ni.

«Mõte korraldada aastavahetuspidu Vabaduse platsil sündis sellest, et väga paljud tallinlased kogunevad just siia uut aastat vastu võtma ja võimsat ilutulestikku nautima. Eelmisel aastavahetusel oli selgelt puudu heast kontserdist, et tekiks tõeline aastavahetuse meeleolu,» ütles Korb.

Korraldajad paluvad peo külalistel isiklik pürotehnika ning klaastaara koju jätta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles