Magdaleena haigla plaanib juurdeehitust

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magdaleena haigla.
Magdaleena haigla. Foto: Mati Hiis/Õhtuleht

Tallinna linnavalitsus kehtestab homsel istungil Magdaleena haigla laiendamist võimaldava detailplaneeringu.


Pärnu mnt 104 kinnistu detailplaneering annab võimaluse laiendada haiglakompleksi, ehitades olemasolevale hoonele juurde üheksa maapealse ja ühe maa-aluse korrusega korpuse, kahe maapealse ja ühe maa-aluse korrusega juurdeehituse ning kahe maa-aluse korrusega parkla, teatas Raepress.

Pärnu mnt 104 kinnistul asub Magdaleena haigla ja polikliinik, kinnistu kuulub aktsiaseltsile Ida- Tallinna Keskhaigla. Magdaleena haigla hoonetekompleks on rajatud 1970. aastatel. Kompleks koosneb kahekorruselisest A-korpusest, üheksakorruselisest B- korpusest, kolme-korruselisest C-korpusest ja kahekorruselisest D-korpusest.

Planeeringulahendus näeb ette parkimisvõimaluste parandamiseks maapealse parkla alla kahe maa-aluse korrusega parkla rajamise. Olemasoleva haiglahoone suurendamise kava lähtub haigla vajadustest, eesmärgiga keskhaigla hooldusravi, statsionaarse ja ambulatoorse taastusravi osakondade ning osa eriarstide ambulatoorse vastuvõtu kabinettide koondamise läbi raviaparatuuri tõhusamalt kasutada ja halduskulusid vähendada. Ühtlasi loob see eeldused Järve hooldusravikliinikus paiknevate osakondade kasutamisest loobumiseks.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles