Tiina Lokk-Trambergi asemel pääses linnavolikokku Kaido Kaaberma

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaido Kaaberma
Kaido Kaaberma Foto: Liis Treimann

Eile riigikogu liikmena tööle asunud Pimedate Ööde filmifestivali reformierakondlasest juhi Tiina Lokk-Trambergi asemel sai Tallinna linnavolikogu liikmeks Eesti Vehklemisliidu peatreener, samasse erakonda kuuluv Kaido Kaaberma.

Tallinna linna valimiskomisjon nimetas Kaaberma volikogu liikmeks kuni Lokk-Trambergi riigikogu liikme volituste lõppemiseni.

Lokk-Tramberg osutus Tallinna volikokku valituks 2009. aasta sügisel toimunud kohalikel valimistel, kui ta kogus Kristiine linnaosas 336 häält. Kaaberma pälvis Mustamäel kandideerides 209 valija toetuse.

Valitsuses ja riigikogus toimunud mitmed vahetused olid ajendatud senise justiitsministri Kristen Michali tagasiastumisest, misjärel nimetati uueks justiitsministriks sotsiaalminister Hanno Pevkur ja sotsiaalministriks seni riigikokku kuulunud Taavi Rõivas. Lokk-Tramberg pääses riigikokku Rõivase teise asendusliikmena pärast seda, kui eelmisesse parlamendikoosseisu kuulunud Jaanus Rahumägi saadikukohast loobus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles