Varsti jätkub remont Kopli tänaval

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Löökauk.
Löökauk. Foto: Peeter Langovits.

Parima pakkumise Kopli tänava 1,9 kilomeetri pikkuse lõigu kapitaalremondiks tegi AS Nordecon Infra, mis alustab töödega kohe peale liiklusskeemide valmimist - aprilli lõpus või mai esimesel nädalal.


Abilinnapea Deniss Boroditši sõnul remonditi 2008. aastal Kopli tänav Eerika tänava ja Kaluri tänava vahelisel lõigul. «Tänavu jätkatakse töid lõigul Erika tänavast Põhja puiesteeni ja sügiseks saab kogu Kopli tänav uue ülekatte. Kopli tänav on üks olulisemaid liiklusmagistraale Põhja- Tallinna linnaosas ja on juba aastaid olnud remonti vajavate objektide nimekirjas,» vahendas Raepress Boroditši sõnu.

Remondi käigus paigaldatakse uus ülekate sõiduteele ja kõnniteele, pannakse uued äärekivid, paigaldatakse uus teekattemärgistus ning taastatakse haljastus. Ehitustööde kogumaksumus on üheksa miljonit krooni. Kopli tänava remont kestab augusti lõpuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles