Saue valla 48 last saavad Tallinnas õppida

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saue valla kultuurikeskus.
Saue valla kultuurikeskus. Foto: Toomas Huik

Tallinna linnavalitsuse korraldusega antakse Saue vallavalitsusele nõusolek määrata 2013/2014. õppeaastal valla 48 lapse elukohajärgseks kooliks Pääsküla gümnaasium ja Tallinna 53. keskkool.

Saue vallavalitsus esitas tänavu 15. novembril Tallinnale koostööettepaneku elukohajärgse kooli määramiseks valla õpilastele. Sooviti kohta 48 lapsele Pääsküla gümnaasiumis ja Tallinna 53. keskkoolis. Tallinn on sõlminud Saue vallaga lepingu linna munitsipaalüldhariduskoolide tegevuskulude katmises osalemiseks.

Tallinnas on Eesti rahvastikuregistri andmetel 2013/2014. õppeaastal kooliealisi lapsi umbes 4700 ning linna üldhariduskoolides on 1. klassides piisavalt vabu kohti, mis võimaldab vastu võtta kõik kooliminevad lapsed.

Tallinna põhikoolides ja gümnaasiumides õpib käesoleval õppeaastal 379 Saue valla õpilast. Vald ei suuda tagada kõikidele kooli minevatele lastele elukohajärgseid koolikohti Saua valla territooriumil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles