Tallinn alustab Tondiraba spordikeskuse ehitustöödega

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna spordi- ja noorsooameti juhataja Rein Ilves tulevase spordikompleksi kohal Tondirabas.
Tallinna spordi- ja noorsooameti juhataja Rein Ilves tulevase spordikompleksi kohal Tondirabas. Foto: Toomas Huik

Järgmisel aastal alustatakse Lasnamäel mastaapse Tondiraba spordikeskuse ehitustöödega, mille esimeses etapis valmib jäähall ning selleks on tuleva aasta linnaeelarve eelnõus kavandatud 12  miljonit eurot.

Tallinna abilinnapea Mihhail Kõlvart tõdes, et Tondiraba spordikompleksi detailplaneering ja projekt on valmis ning ka riigihange juba ettevalmistamisel.

«Spordikompleksi ehitustööde esimese etapina rajatakse kolme väljakuga kaasaegne jäähall ning järgmistes etappides ehitatakse välja võimlemishall, olümpiaujulaga veekeskus, raamatukogu ja hostel,» ütles Kõlvart. «Rajatava jäähalli kolmest väljakust üks tuleb multifunktsionaalne, lisaks kolm rahvusvahelistele nõuetele vastavat rada curling´u harrastamiseks ning peaareen peaks mahutama 5300 pealtvaatajat.»
 
Abilinnapea sõnul valmib uus jäähall 2014. aasta teisel poolel, mil Tallinna kui 2015. aasta iluuisutamise juunioride MM-i toimumispaika külastab rahvusvahelise uisuliidu komisjon.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles