Juurdeveo tänaval tulekahjus vigastusi saanud vanem mees suri haiglas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästeauto. Foto on illustratiivne.
Päästeauto. Foto on illustratiivne. Foto: Andres Haabu

Täna hommikul kell 8.25 teatati häirekeskusele tulekahjust Tallinnas Juurdeveo tänaval, päästjad tõid korteripõlengust välja puudega mehe, kes sai raskeid põletushaavu.

Päästjate saabudes tuli kivist elumaja teisel korrusel asuvast korterist suitsu.

Korteris elas vanem mees, kellel oli liikumispuue. Õnnetuse hetkel oli tal külas tütar, kes helistas hädaabinumbrile 112 ja kutsus abi. Samuti lasi ta korterisse sisse päästjad.

Päästjad tegid kindlaks, et põleng leidis aset korteri magamistoas. Põles voodi ja selle ees vaibad, tekid ning tool. Õnnetuse hetkel oli vanem mees voodis.

Õnnetuse tagajärjel sai ta raskeid põletushaavu, päästjad tõid ta korterist välja ja andsid üle kiirabile. Mees toimetati haiglasse, kus ta saadud vigastustesse täna õhtupoolikul suri.

Magamistuba sai õnnetuse tagajärjel tulekahjustusi. Korteris viibinud naine oli üritanud kustutada tulekahju iseseisvalt ning viis põleva riidekraami vannituppa. Kergemaid tulekahjustusi sai ka vannituba.

Korteris viibinud naine sai vingumürgituse, kiirabi tegeles temaga kohapeal. Haiglasse polnud nast viia tarvis.

Tulekahjukohal töötasid päästjad Lilleküla ja Kesklinna päästekomandost. Tule levikule pandi piir kella 8.37ks, tulekahju kustutati lõplikult kella 9.09ks.

Tulekahju sai tõenäoliselt alguse voodi ees seisnud põrandalambist, lamp oli kukkunud ümber ja süüdanud riidematerjali põrandal ja voodis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles