Savisaar: justiitsministri tagasiastumine ei jää viimaseks

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar
Edgar Savisaar Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Keskerakonna esimees ja Tallinna linnapea Edgar Savisaar ennustas, et justiitsminister Kristen Michali tagasiastumine ei jää viimaseks, kuid valitsuskoalitsioon peaks esialgu siiski püsima ning peaminister Andrus Ansip jätkab oma ametis.


«Ega see ju mingi uus uudis ei ole. Poliitikute seas oli see õige mitu päeva teada ja ma arvan, et see ei jää mitte viimaseks tagasiastumiseks. Isegi mitte ainult Juhan Parts, siin võib tulla veel mitmeid edasi ja tagasi minekuid. Partsi kohta ma ei ütleks midagi, kuhu ta siis ikka läheb. Mina arvan, et Parts jääb ministriks edasi. Aga vaatame, ärme ruttame sündmustest ette,» ütles Savisaar Tallinna TV saates «Linnapea tund».

Küsimusele Toompea võimukoalitsiooni tugevuse kohta vastas Savisaar nii: «Mitmel pool Eestis praegu need liidud lagunevad. Eile või üleeile kirjutati Jõgeval alla uus eelleping koalitsiooniks, kus Reformierakonda enam sees ei ole. Seni olid nad juhtiv jõud Jõgeval. Tartus juhtus mõni päev tagasi nii, et linnavolikogu rahanduskomisjon kukutas läbi eelarve. Nii et mitmel pool on näha koalitsioonide murenemist.»

Ta lisas, et ei arva siiski, et sellest maksaks midagi välja lugeda valitsuskoalitsiooni kohta. «Minu ennustus on, et Ansip jääb praegu ametisse,» lausus Savisaar.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles