Vasakpöördel autod põhjustasid Tallinnas kaks kokkupõrget

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiirabi.
Kiirabi. Foto: Mihkel Maripuu

Eile õhtul toimus Tallinnas kaks avariid, mille põhjustasid vasakpööret sooritanud autode juhid, andmata teed otsesõitjatele.

Üks avariidest juhtus eile kella 19.05 ajal Tallinnas Liikuri tänav 50 juures, kus sõiduauto Mitsubishi Pajero, mida juhtis 31-aastane Eduard, sooritas vasakpööret ja põrkas kokku vastassuunas otse liikunud ning sõidueesõigust omava sõiduautoga Audi 100, mida juhtis 43-aastane Nikolai.

Sõiduautos Audi kaasreisijana viibinud 42-aastane Ilona toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Teine samasugune avarii toimus eile kella 22.30 ajal Tallinnas Ehitajate tee ja Õismäe tee ristmikul, teatas politsei korrapidaja. Sõiduauto Honda Civic, mida juhtis 20-aastane Maksim, sooritas vasakpööret ja põrkas kokku vastassuunas otse liikunud ning sõidueesõigust omava sõiduautoga Mercedes-Benz, mida juhtis 55-aastane Märt.

Avariis sai viga sõiduautos Mercedes-Benz kaasreisijana viibinud 58-aastane Milvi, kes toimetetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles