Skinheedide ja kaukaaslaste tüli lõppes noahoopidega

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kakluses viga saanud mehed toimetati haiglasse.
Kakluses viga saanud mehed toimetati haiglasse. Foto: Reporter.ee

Eile õhtupoolikul Tammsaare pargis tekkinud tüli skinheedide välimusega meeste ja  kahe kaukaaslase vahel lõppes ühele kaukaaslasele noahaavaga.


Põhja ringkonnaprokuratuuri pressinõuniku Maria-Elisa Rannajõe sõnul olid ohvrid kaukaaslase välimusega, nende täpne rahvus pole veel selge. Väide, et ründajad olnud skinheedid, põhineb aga pealtnägijate arvamusel ja seda pole veel kontrollitud.

Politsei versiooni kohaselt tekkis eile õhtul kella 17 ajal Tammsaare pargis mitme mehe vahel konflikt, mille käigus tekitas seni veel tuvastamata meesterahvas kehavigastusi kahele mehele.

22-aastast kannatanud löödi Rannajõe sõnul terariistaga ning tema seisund on küllaltki raske. Teine, 20-aastane ohver, kes sai mitu hoopi vastu pead, pääses kergemate vigastustega.

Ründaja põgenes pärast kaklust sündmuskohalt ning esialgu pole. Veretööst märku andnud jäljed puhastati kiirelt survepesu ja tänavapuhastusharjadega, vahendas Reporter.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles