Taksojuhtidel on täna kõva tööpäev

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallink Takso.
Tallink Takso. Foto: Marina Pushkar

Paljud inimesed jätsid täna auto koju, et mitte tuisus ja lumevaaludes ukerdada. See tõstis kohe taksofirmade töökoormust.

Tulika Taksost öeldi Postimehele, et võrreldes tavapäevadega oli täna hommikusel tipptunnil oluliselt rohkem tellimusi. Taksode liikumises linnas midagi hullu ei olnud, autot tuli oodata 10 – 15 minutit.

Tallink Takso transpordijuht Urmas Vilms ütles, et tellimusi on täna kaks korda rohkem olnud ning liikumine linnas on raskendatud. «Autojuhid on ettevaatlikud, aga eks ristmikke sõidetakse ka tihti kinni,» mainis ta. «Öeldakse ikka, et niikui taevast tuleb vihma või lund, siis on taskojuhtide päev. Kuna tuisk jätkub, siis võib arvata, et täna tuleb kõva tööpäev.»

ETX Takso tegevdirektor Aare Neerut ütles, et taksojuhid tahaksid rohkem tööd teha, kuid liikumine on linnas raskendatud. Pealegi sõideti eile firma üks takso katki, mis raskendab veelgi kõigi tellimuste kiiret täitmist.

«Selge see, et inimestel tuleb täna natuke kauem taksot oodata,» kinnitas Neerut. «Ega me loodusjõudude vastu saa. Tuleb lihtsalt kannatust varuda, midagi pole teha.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles