Ühissõidukid ei saa graafikutest kinni pidada

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumetorm.
Lumetorm. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Tallinna Linnatranspordi andmetel läksid täna hommikul bussid ja trollid küll liinile, kuid aeglase liikluse tõttu on graafikutest kinnipidamisega raskusi.

AS-i Tallinna Linnatransport pressiesindaja Sirje Roht ütles Postimehele, et hommikul bussi- ja trolliliikluses midagi hullu ei juhtunud. Kuna aga kõik sõidukid liiguvad linnas aeglaselt, siis ei suuda bussid ja trollid graafikust kinni pidada. Inimesed peaksid sellega arvestama ning kodust varem välja tulema.

Roht mainis ka seda, et kuna tuisk ja lumesadu jätkub, siis võivad liiklusolud linnas päeva jooksul kiiresti muutuda.

Trammipargist öeldi Postimehele, et hommikul seisis trammiliiklus 13 minutit Hobujaama peatuse juures, sest pöörangu soojendusmehhanism ei töötanud korralikult. Veerand kümme aga seiskus trammiliiklus Lasnamäel Väike-Paala peatuse juures, sest suur veok oli trammiteele kinni jäänud. Libedus trammide liiklust üldjuhul ei sega, küll aga võib päeva jooksul viperusi ette tulla just pöörangutel. Ka suured veokid võivad trammiliiklust segada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles