Politsei käitus agressiivse autojuhi suhtes õigesti

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Laura Oks / Postimees

1.novembri hommikul pidas politseipatrull Kohtla-Järvel kinni sõiduauto, mille juht käitus liikluses ebaadekvaatselt. Uurimine näitas, et politseinikud toimisid agressiivse mehe suhtes õigesti.

Sõiduki roolis oli narkootiliste ja psühhotroopsete ainete tarvitamise tunnustega 45aastane Andrey, kes kinnipidamisel ei täitnud korraldusi ning käitus agressiivselt. Politsei saatis mehe esmalt narkoekspertiisi ja seejärel politseijaoskonda, kus tema suhtes alustati väärteomenetlust.

Narkootiliste ja psühhotroopsete ainete tarvitamise tunnustega Andrey esitas kaebuse politseiametniku tegevuse peale politsei- ja piirivalveameti sisekontrollibüroole, samuti Viru ringkonnaprokuratuurile.

Politsei- ja piirivalveameti sisekontrollibüroo on kaebuse üle vaadanud ning politseiametniku toimingutes õigusvastast tegevust ei tuvastanud. Viru ringkonnaprokuratuur ei alustanud kriminaalmenetlust selleks aluse puudumise tõttu.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles