Reidil Kopli mahajäetud majadesse avanes trööstitu vaatepilt

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: kaader Reporter.ee videost

Teisipäeval, 27. novembril korraldas politsei- ja piirivalveameti (PPA) Põhja prefektuuri kesklinna politseijaoskond koos Põhja-Tallinna linnaosa ametnike ja munitsipaalpolitseinikega reidi Kopli liinidel.

Kokku käisid politseinikud ja linnaosa ametnikud 33 erineval objektil ja kontrolliti 38 erinevat inimest.

Enamus kontrollitutest elas pinnal, millel viibimiseks ta polnud omanikult mingit luba saanud. Põhja konstaablijaoskonna piirkonnapolitseinikud koostavad oma piirkonnas mahajäetud majade kohta lühiülevaate ja see saadetakse linnaosavalitsusse arutamiseks.

Lisaks politseinikele ja ametnikele käisid reidi jäädvustamas ka mitmed ajakirjanikud. Teiste seas käinud Kanal 2 Krimi toimetaja Imre Kaas tunnistab täna oma Facebooki kontol, et tema sai reidilt paraja šoki. «Ühe mehe leidsime põlenud majas asuvast prügihunnikust, kes magas rottidega ühes pesas. Sellist asja polnud ma 8 aasta jooksul veel kordagi näinud!» kirjeldab Imre Kaas.

Politsei teeb taolisi reide igal aastal enne külmade tulekut, et täiustada oma andmebaase. Politseinikega koos käisid reidil viis munitsipaalpolitseinikku ja kuus linnaosavalitsuse ametnikku ja linnaosavanem Karin Tammemägi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles