Tallinna kainestusmaja on kolme aastaga vastu võtnud üle 17 000 purjutaja

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna kainestusmaja.
Tallinna kainestusmaja. Foto: Mihkel Maripuu

Äsja kolmeaastaseks saanud Tallinna kainestusmaja on selle aja jooksul külastanud veidi rohkem kui 17 000 klienti, põhiliselt eestlased, venelased ja soomlased.

Kokku on kolme aasta jooksul registreeritud 17 087 külastust, eestlaste, venelaste ja soomlaste kõrval on sagedasemateks klientideks  lätlased, rootslased, poolakad ja inglased, kokku 249  teiste riikide kodanikku (väljaarvatud soomlased ja venelased). Eksootilisemad kunded pärinevad Indiast, Somaaliast,  Nepaalist ja Uus-Meremaalt.

39 protsenti klientidest kuuluvad kodutute kontingenti. Naisi on kainestusmajas olnud11 protsenti klientidest, vanim kaineneja oli 94-aastane. Püsiklientidest on mõni kainenemas käinud ligi 150 korda.

Kainestusmajas on kokku 30 kahekohalist kambrit ja  meditsiiniblokk kuue voodiga. Suurem koormus on tavaliselt kuu algul, mil kainestusmajja on päeva jooksul toodud ligi 35 klienti.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles