Tallinnas hukkus elumajas toimunud plahvatuses inimene

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ankru 13 Koplis
Ankru 13 Koplis Foto: kaart.postimees.ee

Eile õhtul hukkus Koplis ühes elumajas toimunud plahvatuse tagajärjel meesterahvas.


7. aprilli õhtul kell 21.11 teatati Häirekeskusele arvatavast plahvatusest Tallinnas Ankru 13 asuva viiekorruselise paneelmaja korteris, ütles Põhja-Eesti Päästekeskuse pressiesindaja.

Toimunud õnnetuse tagajärjel hukkus korteris viibinud meesterahvas. Hoone konstruktsioonid kahjustusi ei saanud ja tulekahju ei tekkinud.

Sündmuskoha ülevaatust teostanud demineerijate kinnitusel ei olnud tegemist lõhkematerjali plahvatusega. Kõnealuses korteris olevat toimunud remonttööd ning plahvatus võis olla seotud ehitusohutuse reeglite eiramisega.

Riigiprokuratuuri avalike suhete talituse juhataja kohusetäitja Gerrit Mäesalu sõnul alustati kriminaalmenetlust seetõttu, et korteris elanud 29-aastase mehe vigastused ja sündmuskoha vaatlus viitavad sellele, et meesterahva surma võis põhjustada plahvatus. «Esialgsetel andmetel korterist lõhekaine jälgi ei leitud ning ühtlasi on teada, et korteris toimusid remonditööd. Võimaliku plahvatuse põhjused on veel selgitamisel,» ütles Mäesalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles