Postimees aitab kannatanud koerale peremeest leida

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koer on heade kommetega ja käib korralikult väljas.
Koer on heade kommetega ja käib korralikult väljas. Foto: Erakogu

Tänavu 12. märtsil juhtus Postimehe toimetuse lähedal Liivalaia tänaval õnnetus, kus üks väike kodu kaotanud koerake jooksis otse möödasõitnud auto rataste alla. Juht ei märganud koera üldse, kuulis vaid auto alt kostvat kolinat.


Ta sai auto pidama ja viis viga saanud looma kliinikusse. Loomale tehti autojuhi kulul tuhandeid kroone maksnud operatsioon, fikseeriti luumurrud ja õmmeldi kinni haavad.


Juht ravis koera oma kodus terveks ja nüüd saab tema peres Krässu nime saanud pisike isane koerake juba ise liikuda, kuigi lonkab veidi.



Koer oli enne õnnetust ilmselt juba mitu kuud tänaval hulkunud, loomaarsti hinnangul on ta umbes kümme aastat vana.



Paljukannatanud koera terveksravija jätaks looma hea meelega omale, aga kuna pere elab korteris, kus on juba emane koer ja mitu teist kodulooma, pole teda võimalik teda sinna alaliselt elama jätta. Seetõttu aitab Postimees koerale uut või vana kodu otsida.



Kui keegi tunneb oma kunagise lemmiku ära või tahab looma enesele saada, palume lahkesti teada anda. Kuna loom pole enam esimeses nooruses ja otsib inimese seltsi, sobiks ta hästi sõbraks pensionärile või palju kodus viibivale inimesele.



Huvilistel tasub kirjutada kyllike.roovali@postimees.ee või helistada 666 2214. (PM)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles