Urmas Mardi: Tallinna ja Tondi tennisekeskuse vaheline tehing on korruptiivse maiguga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tondi tennisekeskus.
Tondi tennisekeskus. Foto: Toomas Huik

Tallinna linnavoliniku Urmas Mardi (IRL) sõnul oli linnal OÜ Tondi Tennisekeskuselt tenniseväljakuid ostes arvatavasti olemas juba kindel plaan neid võileivahinnaga hakata samale ettevõttele välja rentima, kuid avalikkusele seda välja ei öeldud.

«Üht või teist pidi neid numbreid vaadates on linna poolt tegu väga halva tehinguga. Linnavalitsuse argument tenniseväljakute väljarentimiseks on kulude kokkuhoid. Kerkib küsimus, miks oli linnal vaja see tennisekeskus pool aastat tagasi üldse osta. Selle 1,2 miljoni euroga oleks võinud korda teha näiteks Nõmme tennisekeskuse, mis juba kuulub linnale ja on väga halvas seisukorras,» ütles Mardi.

Tema hinnangul on teiste tennisekeskuste ja avalikkuse pahameel põhjendatud ning linn peab säärased skeemitamised lõpetama. «Linnavalitsus rikub sääraste tehingutega vaba konkurentsi tingimusi. Selline olukord pole ühele õigusriigi pealinnale sobilik. Olen ise tennise harrastaja ja -fänn ning toetan tennise arendamist Eestis. Ent sellised tehingud pigem rikuvad tennise arengut,» lisas Mardi.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles