Liiklusraev: autode vahele trüginud juht lõi teda takistanud naist näkku

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rusikas. Foto on illustreeriv.
Rusikas. Foto on illustreeriv. Foto: Raigo Pajula / Postimees

Teepervelt teiste autode vahele trüginud autojuht blokeeris teda varem takistanud sõiduki tee, astus autost välja ning virutas masinat juhtinud naisele rusikaga näkku. Seejärel jälitas ta ohvrit tema töökohani.

Facebookis levib teade ühest liiklusraevu juhtumist: «Reede hommikul kell 8.15 üritas tume Mercedes-Benz kolleegi autost valgusfoori all piki teeperve mööda trügida.

Kolleeg algul ei lasknud, kuid oma auto säilimise huvides lubas lõpuks trügija siiski vahele. Seepeale blokeeris mersu tee, meesjuht väljus autost ja virutas mu naiskolleegile rusikaga näkku.

Töökaaslane käis traumapunktis ja tegi politseile avalduse, sellegipoolest palun infot jagada, et Harjumaal liikuvad (nais)autojuhid teaksid maniakist eemale hoiduda. Sama auto jälitas töökaaslast veel peale intsidenti töökohani (on jäädvustatud ettevõtte turvakaameras).»

Politsei kinnitas Postimehele, et 9. novembril kella 9 paiku teatati politseile, et kella 8.15 paiku tungis Saku vallas Tänassilma külas Jälgimäe teel autojuht kallale teisele autot juhtinud naisterahvale. Politsei algatas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetluse karistusseadustiku kehalise väärkohtlemise paragrahvi tunnustel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles