Kesklinna tänavatel on nüüd 30 uut pinki

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pingid Uue Maailma linnajaos Planeedi tänaval.
Pingid Uue Maailma linnajaos Planeedi tänaval. Foto: Andres Haabu

Kesklinna valitsus on käesoleval  sügisel paigaldanud  linnaossa  juurde kokku 30 pinki sellistesse kohtadesse, kus neid varem ei ole olnud.


Uued pingid on Tuvi pargis, Uue-Maailma asumis Koidu, Planeedi ja Videviku tänaval, Keldrimäe asumis Liivamäe ja Keldrimäe tänaval, Reaalkooli haljakul G.Otsa tänaval ja üks diivanpink Nunne tänava otsas.

Kesklinna vanema Mihhail Korbi sõnul sai valitud pinkide asukohad tuginedes vastavale küsitlusele, mis aasta algul linnakodanike seas läbi viidi.

«Teatavasti meeldib inimestel viibida väljas värskes õhus ning omavahel suhelda just vahetus koduümbruses, mistõttu rajatud istumispaigad annavad lisaväärtust asumi linnakeskkonnale. Seetõttu kavatseme juba saabuval kevadel jätkata praegu alustatuga, sest linnaruumis peaks olema rohkem eriilmelisi tänavapinke,» sõnas Korb.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles