Vanur ründas väljakutsele sõitnud päästjaid

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile õhtupoolikul oli Tallinnas Lasnamäe Maxima juures intsident, kus vanem mees tungis kallale väljakutsel olnud päästetöötajale.


Pirita päästemeeskond sõitis kaupluses käivitunud automaatse tulekahjusignalisatsiooni tõttu Lasnamäe Maxima juurde väljakutsele, teatas Põhja päästekeskuse pressiesindaja. Hoones tulekahju ei olnud, kuid kaupluse personal oli kõik kliendid poest välja juhatanud.

Kaupluses olukorda kontrollimas käinud päästemeeskonna liige märkas, et vanem mees taob kepiga vastu päästeautot ning läks teda korrale kutsuma. Seejärel ründas kepiga autot tagunud mees päästetöötajat ning kohe kutsuti välja politsei.

Kuna mees püüdis päästetöötajat korduvalt rünnata, oldi sunnitud teda politsei saabumiseni kinni hoidma. Päästetöötaja kirjutas kallaletungimise kohta kohapeal politseile avalduse ja edasi tegeleb juhtunuga politsei.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles