Sõbra surma põhjustanud roolijoodikut ähvardab vangistus

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Prokurör nõudis täna reaalset vanglakaristust noormehele, kes sõitis mullu novembris Tallinnas Koplis surnuks oma sõbra.

Põhja ringkonnaprokurör Rainer Amur nõudis mehele süüdimõistmist liiklusnõuete rikkumisega ettevaatamatusest ühe inimese surma põhjustamises ja teisele inimesele samadel asjaoludel raske tervisekahjustuse tekitamises, vahendab ERR Uudised.

Prokurör nõudis mehe karistamist ühe aasta ja kuue kuu pikkuse vangistusega ning temalt lisakaristusena juhtimisõiguse äravõtmist kaheks aastaks ja kolmeks kuuks.

Põhja ringkonnaprokuratuuri süüdistuse järgi sõitis purjus mees mullu 6. novembril kella 3 ajal Citroeniga mööda Kopli tänavat, kuid kaotas suure sõidukiiruse ja joobe tõttu auto üle kontrolli ning kaldus paremale teelt välja vastu tänavavalgustusposti, mistõttu Citroenis kaasreisijana viibinud noormees sai surma ja autos olnud noor naine raskelt vigastada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles