Lasnamäe turg avab uksed 8. detsembril

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasnamäe turg Punasel tänaval.
Lasnamäe turg Punasel tänaval. Foto: Peeter Langovits

Linnavalitsus eraldas tänasel istungil Lasnamäe linnaosavalitsusele 5000 eurot Lasnamäe turu avamisürituse korralduskulude katmiseks.


Möödunud kevadel suure käraga alustanud Lasnamäe turg pani veidi hiljem vaikselt väravad kinni, sest Lasnamäe elanikud ei võtnud kõrvalises kohas asuvat turgu omaks. Ostjate puudumisel kadusid peatselt ka müüjad ning turuplatsil vilistas vaid tuul.

Linnavalitsus ei jätnud siiski jonni ja tänavu kevadel algas Lasnamäe, Punane tn 48a kinniste müügimajade ehitamine, mis peab olema lõpetatud 15. novembriks. Kolme kinnise müügimaja üldpind on kokku 950 ruutmeetrit ja avalettide pinnaks jääb 96 jooksvat meetrit. Esimene müügimaja on mõeldud kala, teine liha ja kolmas piimatoodete ning köögivilja müügiks.

Transpordiamet sai korralduse tekitada turu lähedusse bussipeatus, et inimestel oleks mugavam seda külastada.

Tänavu 8. detsembril toimub uuenenud turu pidulik avamine, mille läbiviimiseks eraldatigi linnaosavalitsusele 5000 eurot.

Linna finantsteenistus oli juba varem eraldanud ettevõtlusametile 10 000 eurot Lasnamäe turu avaürituseks, kuid see oli mõeldud turu krundile paigaldatavate valguskastide ja reklaamide korraldamiseks ning välimeedia reklaamiks.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles