Turvamehed on trammidest välja tõstnud 36 inimest

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USS Security turvatöötaja.
USS Security turvatöötaja. Foto: Mihkel Maripuu

Turvafirma USS Security Eesti töötajad on novembri esimese viie päeva jooksul palunud Kopli trammidest lahkuda 36 inimesel.

Turvafirma avalike suhete juht Indrek Lindsalu ütles Postimehele, et inimestel paluti trammist lahkuda, kuna nad häirisid kaasreisijaid kas oma oleku või käitumisega.

Lisaks sellele on turvatöötajad korrale kutsunud lärmavaid noori. Mittetöötavatest kaardilugejatest on trammijuhti teavitatud seitsmel korral ning lõhutud kaardilugejatest (ekraan katki) kolmel korral.

Kinni pidada ja politseile üle anda ei ole Lindsalu sõnul kedagi seni tulnud. Ühel korral on politseid teavitatud trammipeatuse pingil magavast joobes isikust.

USSi turvatöötajad tegutsevad Kopli liini trammides vaid hilistel õhtutundidel. Firma pakkus Tallinna Linnatranspordi AS-le ise niisugust tasuta teenust. Peale selle on USS-l firmaga tasuline leping, et kui trammi-, trolli- või bussijuht annab teada mingist intsidendist, siis sõidab turvafirma patrull kohe kohale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles