Kesklinnas avati meestelaulu saatel pakendipunkt

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Taaskasutusorganisatsioon (ETO) avas täna uue pakendipunkti Pärnu maantee viadukti kõrval, aadressil Koidu 124.


Pakendite kogumiskohas on kolm konteinerit: kollane segapakendite konteiner, roheline klaaspakendite konteiner ja sinine paberi- ja papp-pakendite konteiner.

Avamisele tulid organiseeritult lähedalasuvate koolide õpilased, kellele jagus ohtralt nii maiustusi, helkureid kui muud nänni. Koos kesklinna vanema Mihhail Korbiga sorteerisid lapsed ära pappkasti täie tühje pakendeid ning näitasid seejuures üles küllalt suurt teadlikkust.

Peale kesklinnavalitsuse, ETO esindajate, Prügihundi ja ETO maskoti oli kohal ka meesansambel «Vikero» Paul Ruudi juhatusel. Paari nädala eest avati samasugune kolmest konteinerist koosnev pakendipunkt Kristiines. Sealgi pakuti suupisteid ning esines poistekoor.


ETO projekt «Pakendipunktide konteinerkogumise laiendamiseks Tallinnas» viiakse ellu Keskkonnainvesteeringute Keskuse (KIK) kaasrahastamisel. Tallinnas avatakse 50 uut pakendipunkti, kus on kokku 150 konteinerit.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles