Fotod ja video: Tallinnas Kopli tänaval põles mahajäetud maja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna pärastlõunal pärast kella kolme süttis Tallinnas Kalamajas Kopli tänaval mahajäetud maja, päästjad tõid hoonest välja hukkunud inimese.

Häirekeskus sai teate põlevast mahajäetud majast täna kell 15.26. Teatati, et leegid ulatuvad maja esimese korruse akendest välja ning majas võib inimene sees olla.

Hoone põles lausleegiga. Viie minutiga kohale jõudnud päästjad sisenesid kohe põlevasse majja, asusid kannatanut otsima ning tulekahju kustutama. Kustutustööde käigus leiti majast hukkunud inimene.

Tegemist on mahajäetud ühekorruselise puidust majaga, mis on ka varem korduvalt põlenud. Tulekahju tagajärjel levis ümbruskonnas tihedat suitsu, kohati segas suits tänaval liiklemist.

Kohapeal töötasid päästjad Kopli, Lilleküla ja Mustamäe päästekomandodest.

Tulekahju tekkepõhjus on väljaselgitamisel.

Kopli tänaval oli mõnda aega ka trammliiklus häiritud, sest tuletõrjevoolikud veeti üle trammirööbaste, pool tundi hiljem siiski rööbastransport taastati. Samuti ei saanud kustutustööde tõttu Kopli tänava Salme ja Kungla tänava vahelisel osal sõita autod.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles