Õhtustesse Kopli trammidesse pannakse turvafirma patrull

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kopli tramm.
Kopli tramm. Foto: Mihkel Maripuu

Uuest aastast jõustuva Tallinna tasuta ühistranspordi turvalisuse eest hakkab  vastutama USS Security, esimestesse ühissõidukitesse ilmuvad turvafirma patrullid juba 1. novembrist.


«Inimesed on avaldanud muret, et tasuta ühissõidukites hakkavad pesitsema kodutud või hakatakse seal vandaalitsema. Mul on rõõm teatada, et Tallinna Linnatranspordi AS on sõlminud täiendava koostöökokkuleppe turvafirmaga USS Security,» ütles abilinnapea Taavi Aas linnavalitsuse pressikonverentsil.

«Selle lepingu sisuks on turvateenuse osutamine Tallinna ühistranspordis ja reageerimine seal toimuvatele intsidentidele. Nii et minu arvates on need hirmud, mis on seotud 1. jaanuari ja tasuta ühistranspordiga, peaksid nüüd olema maha võetud,» lisas ta.

Leping hakkab kehtima 1. novembrist ja novembrikuu jooksul hakkab üks turvafirma patrull sõitma Kopli trammiliinidel. «Me tahame, et antaks ka visuaalselt märku sellest, et ühissõidukites on turvateenistus olemas,» ütles Aas.

Turvafirma patrull tegutseb alates 1. novembrist õhtusel ajal trammiliinidel 1 ja 2.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles