Vindi tänav muutus pärast remonti ühesuunaliseks

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna linnavõim avas täna ülesrivistatud lasteaialaste ja marsimuusika saatel kapitaalremondi läbinud Vindi tänava.


Kuna valimisteni on jäänud napp aasta, siis toimus avamine palju pidulikumalt ja suurema käraga, kui suvel valminud ning rohkem maksma läinud Tedre tänava avamine.

Avamisel tunnustas linnapea Edgar Savisaar Vindi tänava elanike aktiivsust, kelle algatusel muudeti esialgset tänava rekonstrueerimise projekti. «Kui algselt pidi Leevikese ja Tihase tänava vahelises lõigus muutuma tänav ühesuunaliseks ja Leevikese ja Tedre tänava vahelises lõigus jääma kahesuunaliseks, siis viimasel hetkel tehti korteriühistute palvel võrreldes esialgse projektiga liikluskorralduse muudatusi. Kortermajade ühistute esindajad soovisid elanike sõidukite jaoks juurde saada tänavaäärset parkimisruumi ja tulenevalt sellest pikenes tänava ühesuunaline ala Tihase tänavast alates kuni Vindi tänav 11 maja sissesõiduni. Sealt edasi kuni Tedre tänavani on tänav endiselt kahesuunaline,» ütles linnapea.

Vindi tänav rekonstrueeriti 410 meetripikkusel lõigul Tihase tänavast Tedre tänavani. Tööde käigus rekonstrueeriti teekate ja tehnovõrgud, rajati sademevee kanalisatsioon ning uuendati tänavavalgustus. AS Tallinna Vesi tellimusel rekonstrueeriti samaaegselt vee- ja reovee kanalisatsioon. Tihase tänava ja Vindi 18 vahelises lõigul muudeti liiklus ühesuunaliseks. Vindi 18 ja Tedre tänava vahelisel lõigul jääb liiklus kahesuunaliseks. Uued parkimisekohad rajati Vindi 16 maja ette.

Projekteerija oli Sweco Projekt AS, ehitaja Nord Tref AS ning tööde maksumus oli 920 000 eurot.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles