ERR.ee: Nõmme turu endised müüjad on linnaosavanema peale solvunud

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veel sügisel nägi Nõmme turg nii välja.
Veel sügisel nägi Nõmme turg nii välja. Foto: Toomas Huik

Nõmme turu endised müüjad on solvunud linnaosavanema Rainer Vakra peale, kes lubas kunagistele kauplejatele, et nende müügikohad uuendatud Nõmme turul säilivad, kuid nõnda siiski ei läinud.

Müüja Kersti, kes on töötanud Nõmme turul 15 aastat, ei tea veel, kas tema on väljajääjate hulgas - ta taotleb müügilaua luba, seni aga on olnud konkurss kioskitele, milles osales üle 70 müüja, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Eivor Maiväli, kes esindab endisi müüjaid, selgitas, et Vakra lubas kõikidele tollastele kauplejatele, et rekonstrueerimisega kaasnevalt ei pea keegi muretsema tema müügikoha kadumise pärast.

Rainer Vakra sõnul pole ime, kui kõik endale kohta ei saanud.

«Meie eesmärk on teha selgelt toiduturg ja eestimaise toodangu turg,» selgitas Vakra. «Loomulikult nende hulgas on pahameel, kes ei saa enam edasi müüa oma kalosse ega kummikuid, aga ma usun, et see eesmärk on meil ühine ja see väärib pigem tunnustust, et me nad välja jätsime. Mina küll selle üle ei kurvastaks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles