Sõjaväeladudes elavad jääkarud saavad loomaaia sõprade toel uue eluaseme

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna loomaaia jääkarud elavad siiani kitsastes oludes, kasutades eluasemena vanu sõjaväeladusid, mis aastatega aina viletsamaks muutuvad. Tulevikuplaanid loomaaia polaariumi rajamiseks on olemas ja jääkarude uus kodu koos hariva ekspositsioonikompleksiga loomaaia põhjaosas, otse peavärava läheduses, on seni vaid rahanappuse tõttu rajamata.

Hoolivate inimeste korraldatud heategevuskampaania käigus kogunes Tallinna Loomaaia Sõprade Seltsi arvele mõne nädala jooksul annetustena üle 6600 euro.

Ettevõtmist asusid täna toetama ka telefonioperaatorid Elion Ettevõtted AS, EMT AS, Tele2 Eesti AS ja Elisa Eesti AS, kes avavad annetustelefonid projekti toetamiseks.

Täna lõunal allkirjastasidki operaatorfirmade esindajad ja Tallinna Loomaaia Sõprade Seltsi esimees Alar Lõhmus koostöölepingud, pärast mida avatakse annetustelefonid. Annetustelefonide numbrid pannakse välja nii puuride juurde kui ka loomaaia kodulehele. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles