Mati Kebina leppis enda vanglasse jätmisega

Merike Teder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mati Kebina 2008. aastal kohtus
Mati Kebina 2008. aastal kohtus Foto: Peeter Langovits

Abikaasa tapmise eest vangis istuv kunagine skandaalne turujuht Mati Kebina leppis enda vanglasse jätmisega ega vaidlustanud seda.

Septembri keskel leidis Harju maakohus, et Kebina (64) ennetähtaegne vabastamine pole põhjendatud. Kebina maakohtu määrust Tallinna ringkonnakohtus ei vaidlustanud, ütles maakohtu pressiesindaja Kristina Ots ERR Uudistele.

Justiitsministeeriumi andmetel kannab Kebina alates 2005. aasta 14. juulist 10 aasta, kuue kuu ja 27 päeva pikkust vangistust, mis lõppeb 2016. aasta 9. veebruaril.

Süüdistuse kohaselt lõi Kebina 2004. aasta 7. augusti õhtul Tallinnas Pargi tänaval asuvas korteris tüli käigus oma abikaasale Kairele mitu korda kristallvaasiga pähe, mistõttu too suri. 2008. aasta novembris mõistis Harju maakohus Kebina süüdi tapmises, kehalises väärkohtlemises, tulirelva ning laskemoona ebaseaduslikus käitlemises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles