Aasta enne valimisi pole Savisaare vastaskandidaadid veel teada

Merike Teder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar
Edgar Savisaar Foto: Toomas Huik / Postimees

Kuigi 2013. aasta kohalike valimisteni jääb täna täpselt aasta, pole praegu Tallinnas opositsioonis olevad erakonnad veel oma linnapeakandidaate välja valinud.

Sotsiaaldemokraatlik erakond ütles ERR-i uudisteportaalile, et Tallinna valimisprogrammiga käib neil juba varakevadest aktiivne töö, kuid linnapeakandidaadini jõuab SDE järgmise aasta kevadel.

Reformierakond usub, et järgmine Tallinna meer tuleb just nende erakonnast. «Kandidaatide ja linnapeaks püüdlejate pink on meil pikk,» ütles pressisekretär Silver Pukk lisades, et kellest saab uus linnapea, on täna veel vara öelda.

Kaido Kukk IRL-ist ütles, et Tallinna linnapeakandidaat neil täna veel paigas pole ega osanud prognoosida, millal kandidaadini jõutakse.

Tallinnas võimul oleva Keskerakonna peasekretär Priit Toobal ütles, et valimistel on esinumbriks jätkuvalt linnapea ametit pidav Edgar Savisaar.

Järgmised korralised kohaliku omavalitsuse volikogu valimised toimuvad 20. oktoobril 2013.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles