Tallinna keskraamatukogu kutsub perepäevale

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tallinna Keskraamatukogu

Laupäeval, 20. oktoobril toimub üle-eestiliste raamatukogupäevade raames Tallinna keskraamatukogus perepäev «Raamatukogus võidavad kõik», üritused leiavad aset raamatukogu kõigis osakondades ja haruraamatukogudes.


Kell 12 algab kõigis haruraamatukogudes, võõrkeelse kirjanduse osakonnas ja keskraamatukogu laste- ja noorteteeninduses laste raamatubingo. Kell 13 leiab samades kohtades aset täiskasvanutele mõeldud raamatubingo.

Tallinna keskraamatukogu (Estonia pst. 8) näitusesaalis ja suures saalis on avatud kirjanduslik kohvik – muusikat teevad Erki Andres Nuut ja Saku muusikakooli noored kitarristid, raamatuid loevad Kätlin Vainola ja Jaan Pehk.

Kännukuke raamatukogus (E. Vilde tee 72) saab lisaks raamatubingole meisterdada sügispilti, osaleda mõttemängudes ning proovida V.A.T stuudio tantsutunnis erinevaid tantsustiile. Võimalik on vahetada raamatuid, avatud on ka minikohvik. Laagna raamatukogus (Võru 11) saab aga näha nukuetendust «Mis muinasjutust see tegelane on?»

Pääsküla raamatukogus (Pärnu mnt. 480a) on kavas ettelugemis-, meisterdamis- ja lauamängutunnid, Sääse raamatukogus (Sõpruse pst. 186) saab mängida sõnaseletusmängu Alias, Väike-Õismäe raamatukogus (Õismäe tee 115a) meisterdatakse kollaaže teemal «Meie pere suvi» ning toimub mälumäng «Kes? Mis? Kus?» nii lastele kui lapsevanematele (vene keeles).

20.-27. oktoobrini kestab lastele ja täiskasvanutele raamatukogu peremäng, mille eesmärgiks on tutvustada lugejatele Tallinna keskraamatukogu haruraamatukogusid ja teenindusosakondi.

Toimub ka loosimine, kus auhinnad on välja pannud kino Artis, Eesti Vabaõhumuuseum, muuseum Miia-Milla-Manda, Eesti Ajaloomuuseum, Tallinna Loomaaed ja Kanuti Gild. Peremängu tingimustega ja erinevate üritustega saab tutvuda keskraamatukogu kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles