Tallinn koostas majanduslanguse ohvritele infolehed

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Sotsiaaltöö Keskus.
Tallinna Sotsiaaltöö Keskus. Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Tallinna sotsiaal- ja tervishoiuamet laskis trükkida infolehed, mis sisaldavad ülevaatlikku infot neile, kes on majanduslanguse tõttu hätta sattunud.


Abilinnapea Merike Martinsoni sõnul suureneb linnas pidevalt nende inimeste arv, kes vajavad abi, kuid ei tea, kuhu selle saamiseks pöörduda. Nendele ongi infolehed mõeldud.

«Infolehelt saab teavet linnaosade sotsiaalhoolekande osakondade, juriidilise ja võlanõustamise, supiköökide ja riideabi kohta, seal on kirjas nii paigad kui vastuvõtuajad,» ütles Martinson. Ta rõhutas, et eriti olulised on infolehed nende inimeste jaoks, kellel pole näiteks võimalik teabe saamiseks internetti kasutada.

Infolehed on vene ja eesti keeles. Neid hakatakse levitama kohtades, kus nad on abivajajatele kõige paremini kättesaadavad: linnavalitsuse infosaalis, linnaosade valitsustes, sotsiaal- ja tervishoiuametis, Tallinna Sotsiaaltöö Keskuse varjupaikades-sotsiaalmajutusüksustes, Suur-Sõjamäel kodutute rehabilitatsioonikeskuses, Päästearmee majas ning tööturuameti Tallinna ja Harjumaa osakondades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles