Tallinn nõustab elektrimüüja valimisega kimpus olevaid elanikke

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik

Tallinna linnavalitsuse teenindusbüroos ja linnaosavalitsuste infopunktides nõustatakse elektrimüüja valimisega kimpus olevaid linnakodanikke.

«Kahjuks on teave elektrituru avanemise kohta olnud napp, vastuoluline ja segadust tekitav,» rääkis abilinnapea Arvo Sarapuu. «Väiketarbijad on kimbatuses, saamata aru elektrituru avamise vajalikkusest ning mõistmata sellega temale kaasnevaid kohustusi.»

«Eks see kurb tõsiasi, et elektrituru avanemisega kaasneb paraku märkimisväärne elektrihinna tõus, on ilmselt kõigi tarbijate teadvusse jõudnud,» tõdes Sarapuu. «Meie eesmärk on anda informatsiooni, et linnakodanikud saaksid suures segaduses hakkama.»

Sarapuu sõnul linnavalitsuse teenindussaalis linnakodanikke juba nõustatakse ning tänasest, 15. oktoobrist on võimalik ka linnaosavalitsuste infopunktidest sellekohast abi saada.

Seoses elektrituru täieliku avamisega tekib kõikidel tarbijatel võimalus 2013. aasta 1. jaanuarist elektrimüüjat vabalt valida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles