Lauteri tänava ja Rävala puiestee ristmiku foorid streigivad

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rävala puiestee ja Lauteri tänava nurgal olevad foorid kord töötavad, siis jälle mitte.
Rävala puiestee ja Lauteri tänava nurgal olevad foorid kord töötavad, siis jälle mitte. Foto: Uwe Gnadenteich

Viimastel päevadel Lauteri tänava ja Rävala puiestee ristmiku foorid vahel töötavad, siis aga jälle mitte. Firma Signaal otsib viga.


Tallinna kõiki foore hooldava firma Signaal juht Ats Tamm ütles Postimehele, et foorid tõrguvad tõesti. Pärast uut käivitamist töötavad tuled mõnda aega korralikult, aga siis ütlevad jälle üles.

«Selles mõttes on paha viga, sest siiani ei ole meie spetsialistid päris õiget põhjust suutnud leida,» kinnitas Tamm. «Eile oli mitu katkestust ja saime jälle foorid tööle ning täna on samamoodi olnud. Õiget diagnoosi hetkel ei ole.»

Ta lisas, et kui foor töötamast lakkab, siis jõuab firmasse kohe vastav info. Kui aga mõni inimene käib päeva jooksul sellelt ristmikult mitu korda üle ja satub just mittetöötavate fooride peale, siis võibki talle jääda mulje, et foorid on pidevalt rivist väljas.

Tamme sõnul tuleb vahel tõesti ette raskesti leitavaid vigu, eriti siis, kui õhutemperatuur kiiresti muutub. Sel juhul tekivad foorikontrollerite protsessorplaatidel mingid kontaktid, mis põhjustavadki pahandust.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles