TV3: Pirital tühjendatakse öösel eramuid

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lodjapuu tänav Pirital.
Lodjapuu tänav Pirital. Foto: TV3 / Seitsmesed Uudised

Tallinna Pirita linnaosa elanikke tabas ebameeldiv üllatus, kui kurjategijad murdsid sisse kahte eramusse ajal, mil elanikud majas magasid. Pirita on olnud seni Tallinna turvalisim linnaosa.

Viimased vargused leidsid aset mõned ööd tagasi Ida ning Lodjapuu teel. Ühest majast võeti kaasa kaks jalgratast, teisest majast mobiiltelefon ning lisaks autovõtmed, millega ärandati ka auto, vahendas TV3 «Seitsmesed uudised».

Politseikapten Rainis Sinikas ütles, et maja teisel korrusel magasid samal ajal inimesed, kui esimesel korrusel tegutsesid vargad.

Seda, kuidas vargad majadesse pääsesid, politsei ei täpsusta. Väidetavalt pääsesid kurjategijad ühte eramusse läbi garaaži ning majal valvet peal ei olnud.

Üldvarguste arv on samas Pirital ja Viimsis politseistatistika kohaselt langenud. Aasta alguses peeti kinni kaks varaste gruppi, kes nendes piirkondades tegutsesid. Üks grupp kannab täna juba karistust ning teine ootab kohut.

«Võib tõesti öelda seda, et eluruumidest vargused Pirital kahjuks on tõusnud,» rääkis Pirita linnaosavanem Tiit Terik. «Tundke huvi oma naabrite vastu. Mida vähem on meie piirkonnas anonüümsust, ma arvan, et seda suurem turvalisus on ka tagatud.»

Politseikapten Sinikas soovitab inimestel kindlasti üle vaadata ukse lukud ning need ööseks ka sulgeda. «Kui magatakse teisel korrusel, siis tuleks esimene korrus valve alla panna.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles